Regnskabsmedarbejder (BESAT)

Vi søger en rutineret regnskabsmedarbejder til en spændende og alsidig fuldtidsstilling.

Vi tilbyder

Du kommer til at indgå i et uformelt miljø, hvor der arbejdes på tværs af organisationen. Vi lægger stor vægt på godt kollegialt samarbejde. Vi ønsker en arbejdsplads, hvor stemningen er dynamisk og humoristisk, også i pressede situationer. Vi er en mindre virksomhed, hvor alle er med til at gøre en forskel i dagligdagen.

Til vores regnskabsafdeling søger vi en erfaren regnskabsmedarbejder. Du kommer til i tæt samarbejde med firmaets regnskabschef at varetage alle opgaver i bogholderiet. Lige fra helt almindelig bogføring til mere komplekse månedsafregninger fra større kunder, moms rapportering i flere lande, og mange andre regnskabsrelaterede opgaver. Dine primære arbejdsopgaver kommer bl.a. til at bestå af:

Bogholderi

-Dagligt bogholderi, herunder bogføring af ind-og udbetalinger, afstemninger m.v.

-Betaling af kreditorer

-Vare-bogføring

-Diverse afstemningsopgaver dagligt og i forbindelse med månedsafslutning

-Momsrapportering i flere lande

-Behandling af månedsafregninger fra større kunder

-Kontrol af leverandør fakturaer

-Opfølgning på indkøbte varer

-Transportør kontakt og booking af biler

-Løbende små projekter

Profil

Som person er du udadvendt og en god kommunikator, som trives med den udadvendte kontakt såvel internt som eksternt. Det er vigtigt, at du brænder for en stilling som indebærer en kombination af bogholderi og administrative opgaver.

Du har en baggrund inden for økonomi/bogholderi, og skal have nogle års erfaring idet, det forventes at du efter nødvendig oplæring er i stand til at arbejde selvstændigt, grundigt og effektivt. Du både taler og skriver såvel dansk som engelsk. Dine IT-kundskaber er på godt brugerniveau, indgående kendskab til Microsoft Dynamics C5 og særligt Excel er en fordel.

Vi søger en medarbejder, som har en glad og positiv tilgang til livet.

Kontakt

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Frank Hansen på telefon 74 53 22 32.

Kunne du tænke dig at være en del af vores team i Haderslev, og har du de rette kvalifikationer, så send din ansøgning med CV per mail til Frank Hansen på job@pkinvest.dk.

 


Lagerassistent (BESAT)

Til vores team på lageret søger vi endnu en kollega.

Vi pakker og forsender møbler til en række lande i Europa og du kommer til at indgå i vores lager team. Ligeledes har vi en del containertømning, af- og pålæsning af biler, registrering, ind lagring, samt ekspedition af reservedele.

Vi leder efter en person med erfaring fra lagerarbejde, du skal kunne lide at have travlt, men altid med det gode humør i behold. For selvom vi har travlt, har vi en uformel omgangstone og har altid plads til en sjov bemærkning.

Profil

Du skal have lyst til at tage medansvar for de daglige opgaver og være selvigangsættende.

Du skal have lyst til et fysisk arbejde og derfor også være i god fysisk form.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og kvikt, samt bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. Du skal arbejde med en høj grad af systematik og orden, således at dit arbejde bliver effektivt og koncentreret.

Du skal være bosiddende i nærheden af Haderslev.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, der vil være en prøvetid hvorefter du også tilbydes virksomhedens sundhedsforsikring samt indtrædelse i pensionsordning.

Såfremt du ønsker at komme med i teamet, så tøv ikke med at sende en motiveret ansøgning vedlagt dit CV til os på følgende mail: job@pkinvest.dk skriv venligst i emnefeltet ”Lager”.

Stillingen besættes når den rette ansøger er fundet. Så tøv ikke med at sende hurtigt.

Kørekort:

Truck (Truckcertifikat) er en fordel, – men ikke et krav.