OM PK INVEST

PK Invest er en grossistvirksomhed der beskæftiger sig med køb/salg af møbler. Virksomheden afsætter sine varer gennem egne webshops og online portaler. Sortimentet er bredt og henvender sig til et bredt kundesegment i såvel indland som udland. PK Invest har Webshops i flere europæiske lande.

Med hovedsæde i Haderslev og med datterselskaber i Tyskland og Holland, er vi forholdsvis lokal forankret i forhold til vores slutkunder. Med godt 4.500 M2 lager i Haderslev og ekstern lager i Tyskland som svinger mellem 3 – 6.000 M2 er vi i stand til at tilbyde meget hurtige leveringstider.

Vokser med hastige skridt

Vi udvikler os konstant på produktsiden som strækker sig fra badeværelsesmøbler til spisestue, børneværelse, stue, soveværelse osv. Vi udvikler os også hvad angår vores afsætningsmarkeder i form af nye webshops.

Gennem en lang årrække har PK Invest været stærkt repræsenteret via vores tyske samarbejdspartner som er den første i Europa på Ebay platformen der har nået 1.000.000 positive tilkendegivelser fra slutkunder som har købt hos dem.

Vi befinder os i et marked hvor der er et stort potentiale, men også mange udbydere som konkurrerer om kunderne. Vi forsøger at skille os ud ved at kunne levere indenfor ganske kort tid, da mange af vores varer er på vores eget lager. Vi køber direkte på fabrikker i udlandet og i Danmark, hvor vi køber forholdsvist store kvantiteter som sikrer os de rigtige priser, som gør at vi uden fordyrende mellemled kan udbyde vores varer direkte til slutkunderne til meget konkurrence dygtige priser. Vi har stor fokus på vores kundeservice både før, under og efter et køb, som også er et vigtigt parameter overfor vores kunder. Denne fokus afspejler sig i en god Trustpilot profil, som er kundernes talerør til offentligheden.

Et lidt anderledes sortiment

Vi har et bredt sortiment som spænder over ca. 5.000 varenumre hvor mange er på lager, og dermed kan leveres straks med daglige leveringer i DK. Vi har mange egne modeller, som ikke kan købes andre steder end hos os. Vi får produceret varer i Brasilien, Kina, Vietnam, Tyskland, Frankrig, Polen og Danmark.